NATUR BRAVO

DESPRE COMPANIA

Sediul companiei se află în or. Chişinău (capitala Republicii Moldova), iar unitatea de producere  e amplasată în orașul Cupcini. Scopul companiei “Natur Bravo” este de a furniza în mod constant produse sigure şi corespunzătoare pentru consum. La baza acestui principiu stă certificarea sistemului de management al calităţii ISO 22000:2005 şi implementarea sistemului de management al siguranţei alimentului – HACCP. Sistemele au fost certificate de către compania de certificare Quality Austria.

Portofoliu de produse alimentare pe cale le deţine reprezintă combinaţia perfectă dintre aroma inedită de fructe şi legume cu gustul perfect şi rafinat al adevăraţilor gurmanzi. Datorită diversității sale, produsele “Natur Bravo” pot fi consumate atât ca aperitive reci sau calde, precum și ca o garnitură, totul fiind produs spre satisfacerea aşteptărilor consumatorilor de produse naturale , fiind excluşi din proces conservanţii şi coloranţii artificiali. Datorită ambalajului (borcane de sticlă cu închidere Twist Off) fructele și legumele îşi  păstrează prospeţimea, calităţile nutritive şi aspectul exterior până la utilizare.

Secretul succesului produselor “Natur Bravo” este un proces de fabricație complet integrat începînd de la achiziționarea materiei prime autohtone, utilizarea unor tehnologii avansate pentru prelucrarea și conservarea producţiei pînă la  monitorizarea întregului  proces de fabricație.

DESPRE MARCILE NOASTRE

Mărcile “Natur Bravo” și “Delicios” reprezintă o combinaţie perfectă dintre darurile oferite de natură şi rețetele tradiționale transmise din generație în generație, păstrînd astfel trăsăturile caracteristice ale  culturii noastre. Anume selectarea cu grijă a  fructelor şi legumelor ce  provin din surse certificate confirmă gustul delicat şi calitatea lor excelentă.

Pentru cei care apreciază cu adevarat produsele noastre bine cunoscute, care sunt dispuși să-și surprindă persoanele dragi cu bucate delicioase le este recomandat să aleagă produsele companiei “Natur Bravo”, care sunt apreciate pentru calitatea lor excelentă și gustul impecabil.

Fabrica de conserve din or. Cupcini, fondată în 1973 este una din cele mai mari fabrici producătoare de conserve din Moldova. Aproximativ 75 – 100 mii tone de fructe şi legume sunt prelucrate anual şi sunt produse mai mult de 20 mii tone de conserve. Fabrica este amplasată în partea de Nord-Vest a Republicii Moldova pe o suprafaţă de teren de 32 hectare, la 200 km de or. Chişinău, într-o zonă favorabilă şi prielnică pentru creşterea fructelor şi legumelor. Fabrica dispune de propria  linie de cale ferată ceea ce permite clienţilor săi să beneficieze de astfel de transport, optimizând astfel costurile logistice ale părților.

NATUR BRAVO

Astăzi, fabrica este dotată cu următoarele linii tehnologice:

Secţia de conserve

  • linia de producere a legumelor conservate şi marinate – 10 tone/schimb;
  • linia asamblată  de producere a tomatelor conservate şi marinate – 10 tone/schimb;
  • linia modernă de prelucrare a mazărei verzi şi porumbului zaharat, capacitatea liniei – 60 tone/schimb;
  • linia mică de prelucrare a mazărei verzi, capacitatea liniei – 28 tone/schimb;
  • linia de producere a sucului şi pastei de tomate – 85 tone/schimb;
  • linia asamblată de producere a ghiveciurilor de legume  – 10 tone/schimb;
  • linia de compoturi şi marinade: borcane de 0,314; 0,370; 0.580; 0.720; 1.000 şi 1.500  cu capacitatea de 1000 borcane/oră;
  • linia  de producere a  legumelor marinate: borcane de 0.720, 1.000 litri cu capacitatea de 1000 borcane/oră;

Secţia de producere a sucurilor

  • linia automatizată de producere a sucului concentrat cu capacitatea de 30 tone/oră (model Buher);
  • linia de prelucrare a merelor şi uscare a tescovinei – 800 tone/oră;

Fabrica dispune şi de depozite definite pe un teritoriu de peste 1 ha unde se păstrează producţia finită.